Tilaus- ja palautusehdot


Palauttaminen

Voit palauttaa ostoksesi 14 päivän sisällä. Mikäli ostopäivästäsi on yli kaksi viikkoa, emme valitettavasti pysty antamaan sinulle hyvitystä tai vaihtoa.

Muistathan, että ilman hintalappua olevaa tuotetta ei hyväksytä palautettavaksi. Tuotteiden pitää olla käyttämättömiä ja niiden etikettien tulee olla kiinni.

Kun palautuksesi saapuu meille, käsittelemme sen pikaisesti. Jos et näe korvausta tililläsi kahden viikon aikana, otathan yhteyttä.

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

Paketti, jota ei ole noudettu, ei katsota palautukseksi. Noutamattomista lähetyksistä veloitamme posti- ja käsittelymaksut (20 euroa).

Palauta tuotteet vain Postin kautta.

Kun haluat palauttaa ostoksesi:

Lähetä tuotteet meille käyttäen palautuskoodiamme: 658417 . Veloitamme palautuskulut (8,90€), hyvityksen yhteydessä. Ruotsista palauttaessa veloitamme 20€ palautuskuluja. Alusvaatteilla ei ole vaihto-, eikä palautusoikeutta.

 

Sirjus Oy

Kauppakatu 11, 44100 Äänekoski

0405620025

 

Voit myös tuoda tuotteen suoraan liikkeeseemme Äänekoskella.

Jotta saisit hyvityksen, tuotteen pitää olla käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sait sen.

Lahjakortteja ei voi palauttaa.

Joissakin tapauksissa saatat saada vain osittaisen korvauksen

Kaikki tuotteet, jotka eivät ole niiden alkuperäisessä tilassa, ovat vaurioituneet tai niistä puuttuu osia muista syistä kuin meidän virheestämme.

Vaihtaminen

Jos haluat vaihtaa ostoksesi, tee uusi ostos verkkosivullamme ja palauta alkuperäinen tuote. Korvaamme alkuperäisen tuotteen hinnan, kun se saapuu meille, vähentäen siitä postikulut.

Korvaukset

Kun olemme saaneet ja tarkistaneet palautuksesi, ilmoitamme sinulle sähköpostilla. Kerromme myös, onko palautuksesi hyväksytty vai ei. Jos hyväksymme palautuksesi, korvaus maksetaan takaisin maksutavallesi muutaman päivän sisällä. Muista, että korvauksen saapuminen voi kestää hetken.

Viivästyneet tai puuttuvat korvaukset

Jos et ole saanut korvausta, tarkista ensin tilisi. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, koska korvauksen näkyminen voi kestää. Seuraavaksi ota yhteyttä pankkiisi. Jos olet tehnyt nämä kaikki ja et ole vielä saanut korvausta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@sirjus.fi

Tarjoustuotteet

Tarjoustuotteilla on sama 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.